Arts-specialist in de Pneumologie Ziekenhuis Oost-Limburg

Binnen het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, te Edegem, is het Multidisciplinair Slaapcentrum op zoek naar een 8/10de of 10/10de staflid of toegevoegd arts/specialist (M/V) “Slaapgeneeskunde”.

Het slaapcentrum heeft als doel het optimaal verrichten van diagnostiek en behandeling van alle vormen van slaap- en waakstoornissen bij volwassenen. Het is een multidisciplinaire afdeling, waarin artsen uit de diensten psychiatrie, neurologie, longziekten en neus-keel-oorziekten samenwerken. De opgebouwde kennis over slaap- en waakpathologie wordt benut voor de keuze van een aangepaste behandeling. Het UZA stelt veiligheid en kwaliteitsvolle zorg hoog in het vaandel en behaalde de internationale JCI-accreditatie.

Wij kijken uit naar: 8/10de of 10/10de staflid of toegevoegd arts/specialist (M/V) “Slaapgeneeskunde”

Jobs

Het AZ Sint Blasius Dendermonde heeft een voltijdse vacature voor een arts-specialist in de pneumologie met bijzondere beroepsbekwaamheid in de oncologie.
Jobs

De dienst longziekten van AZ Delta is een team van negen longartsen. Wij wensen onze dienst verder te versterken met twee enthousiaste en gedreven collega’s.
Jobs

kliniekhoofd of kliniekhoofd Longziekten UZ Gent
Jobs

Voorkempen Malle
Jobs

De dienst pneumologie van het ZOL, campus Maas en Kempen, is op zoek naar een algemeen pneumoloog voor de campus te Maaseik voor de verdere uitbouw van de dienst pneumologie.