colloquium

Colloquium 2025

 


Zoals u weet wordt gewoonlijk elk jaar zowel in Vlaanderen als in Nederland éénzelfde colloquium georganiseerd met lezingen en werkgroepen. De verantwoordelijkheid voor de wetenschappelijke organisatie worden gezamenlijk door het Forum Vlaamse Longartsen en de Commissie Bronkhorst Colloquia (NVALT) gedragen.

Van 21 tot 23 november 2024 zal het Bronkhorst Colloquium NVALT in Tilburg georganiseerd worden.

Van 6 tot 8 februari 2025 zal het Colloquium Vlaamse Longartsen in het BMCC in Brugge plaatsvinden. 

Het colloquium behandelt er telkens een onderwerp uit de kliniek van longziekten waarbij zowel nieuwe fundamentele inzichten als concrete informatie voor de dagelijkse praktijk worden besproken.

Naast hoorcolleges met een ‘State of the art’-karakter bezoekt de cursist een aantal werkgroepbijeenkomsten, waar in kleine groepen actief wordt gediscussieerd aan de hand van ziektegeschiedenissen.
Een programma van 6 werkgroepen en 4 lezingen wordt u aangeboden. Naast het wetenschappelijke is het een gezellige ontmoetingsplaats met collega’s.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available