De Maatschap Longartsen Zeeland is per
1 september 2024 op zoek naar een
Longarts (0,8 – 1,0 FTE)

De regio

Zeeuws-Vlaanderen is een prachtig gebied gelegen tussen de Westerschelde en België met veel ruimte, recreatiemogelijkheden en natuurschoon. Mooie steden als Gent, Brugge en Antwerpen liggen in de buurt. Het is een zeer prettige regio om te wonen en te werken. Werken bij ZorgSaam biedt de mogelijkheid om te wonen in België en te werken in Nederland.

ZorgSaam Ziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen

Om goede zorg op maat te bieden, vormt ZorgSaam Ziekenhuis samen met de ambulancedienst, thuiszorg en ouderenzorglocaties, ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen. Ook heeft zij een partnership met het UZ Gent. ZorgSaam Ziekenhuis heeft 234 bedden, de zorg wordt geleverd door ongeveer 1100 medewerkers en 115 specialisten.

ZorgSaam beschikt over een verpleegafdeling Longgeneeskunde met 14 bedden op de centrumlocatie in Terneuzen. Op de afdeling is non-invasieve beademing en Optiflow mogelijk. Poliklinische activiteiten vinden voornamelijk plaats in Terneuzen en een klein deel in Oostburg. Er is een multidisciplinair slaapcentrum. U wordt ondersteund door een Physician Assistant, Verpleegkundig Specialist Oncologie, gediplomeerde long- en oncologieverpleegkundigen. Op thoracaal oncologisch gebied bestaat een intense en vlotte samenwerking met UZ Gent, Erasmus MC en het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut.

De Maatschap

De maatschap bestaat uit 4 longartsen. Wegens vertrek van één van de maten zoeken wij een enthousiaste collega die het vak in de volle breedte uitoefent. Aandachtsgebied COPD/astma en vaardigheid EBUS/EUS zijn een pré. Ook als u binnenkort uw specialisatie afrondt, nodigen wij u van harte uit om te solliciteren. Toetreding tot de Maatschap Longartsen Zeeland zal plaatsvinden in onderling overleg.

Inlichtingen

Voor meer informatie met betrekking tot de vacature of hoe het is om te (wonen en) werken in de regio Zeeuws-Vlaanderen kunt u contact opnemen met M.A. Smits-Zwinkels of met dr. D.C. Blok, longartsen, op tel: 0115-688699 (keuze 4).

Solliciteren

Uw schriftelijke sollicitatie, inclusief CV, kunt u vóór 15-07-2024 richten aan: Maatschap Longartsen Zeeland, t.a.v. mw. M.A. Smits-Zwinkels, Wielingenlaan 2, 4535 PA Terneuzen of per mail: polilonggeneeskunde@zzv.nl.

 

Vind alle informatie in het PDF-document

Jobs

De Maatschap Longartsen Zeeland is per 1 september 2024 op zoek naar een Longarts (0,8 – 1,0 FTE)